Астрі гель
Виробник
ТОВ “Астрі” (Україна)
Застосування
для желювання фруктових та інших видів тортів, фруктовихтарталеток, покриття фруктів, які йдуть на прикрашання кремових тортів та десертів тощо.
Дозування
Астрі гель - 100 г, 400 г цукру, 1000 г води чи фруктового соку
Склад
декстроза, желюючий агент каррагінан, регулятор кислотності, пектин,лимонна кислота, згущувач.
Переваги
- застосування:
 - Дуже зручний при використанні спеціального обладнання дляпокриття виробів.
 - Після використання желе може бути розігріте повторно.
 - Желе може бути приготоване в мікрохвильовій печі.
 - Приготоване желе рідкої консистенції,тому дозволяє покривати вироби тонким шаром, що дає економію продукту.
 - якості:
 - швидко застигає
 - стійке до кислого середовища
 - прозоре желе з легким фруктовим смаком
 - готове желе добре утримує вологу
 - стійке до нарізання.
 - Кількість цукру, який вноситься при приготуванні желе, може змінюватись.
 - Фрукти, покриті Астрі гель, не окислюються.
 - Зберігає блиск після застигання.
 
Умови та термін зберігання
в сухому прохолодному місці в закритій упаковці 12 міс.
Упаковка
Коробки масою 10 кг
Спосіб застосування
Астрі гель змішати з цукром і розчинити в киплячій воді. Піну, яка утворилася наповерхні желе, необхідно зняти за допомогою серветки або накрити гаряче желекришкою (конденсат зніме піну). Не кип’ятити довго!