Для кондитерського виробництва
Для використання у кондитерському виробництві, окрім рослинних вершків, напіфабрикатів кремів та готових сумішей, ми пропонуємо і традиційну сировину:
- Повидло вагове
 - Сгущене молоко та іриску (ТМ "Сладосвіт")
 - Сухе молоко
 - Арахіс (в тому числі смажений та дробленний)
 - Цукрова пудра вагова
 - Ароматизатори та есенції
 - Крохмаль картопляний
 - Курага ("Індастріал", "Santa Vita"), родзинки (Іран)
 - Какао-порошок (Німеччина, Польща)
 - Мак, кунжут, кокосова стружка
 - Готові начинки (макова, "Рафаелло")
 
Також наявні прикраси та упаковка для тортів, про що детальніше можна дізнатися у нашого технолога.