Використання хлібопекарських поліпшувачів дозволяє не лише позбутися дефектів, викликаних низькою якістю сировини (особливо борошна), а й надати продукції кращих споживчих властивостей: зробити тісто пухкішим, скоринку — хрусткішою, відбілити м'якушку, подовжити термін зберігання готових виробів.
Ми пропонуємо широкий вибір поліпшувачів як вітчизняних, так і закордоонних виробників.
| Найменування | Фасовка | Застосування | 
|---|---|---|
| Булка | 5 кг, 10кг | Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних виробів | 
| Здоба | 5кг | Комплексний хлібопекарський поліпшувач для виробництва булочних здобних та листкових виробів | 
| Класик | 10кг | Комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хліба та низькорецептурних булочних виробів. Рекомендується для класичних технологій з тривалим бродінням. | 
| Універсал | 5 кг, 10кг | Універсальний комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів | 
| Універсал Плюс | 5 кг, 10 кг | Універсальний комплексний хлібопекарський покращувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів | 
| Найменування | Фасовка | Застосування | 
|---|---|---|
| Ірексол | 10 та 25 кг | Універсальний комплексний поліпшувач для виробництва хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з різними хлібопекарськими якостями та для будь-яких хлібопекарних виробів. | 
| Штабілаза | 25 кг | поліпшувач для всіх видів хліба з житнього, пшеничного та змішаного борошна, особливо у випадках використання борошна з пониженим вмістом клейковини, а також для виробів, які потребують підвищеного вмісту клейковини у борошні. | 
| Тості | 25 кг | покращувач для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів | 
| Мела ФГ плюс | 25 кг | Поліпшувач для здобних виробів з пшеничного борошна | 
ТМ «Біовітамін»
Поліпшувачі ТМ «Біовітамін» виробництва ТзОВ «Альпі Україна» м. Миколаїв вже тривалий час присутні на ринку, а тому для багатьох хлібопеків стали звичними. До відданості своїм вподобанням також спонукає і їх приваблива ціна.
| Найменування | Фасовка | Застосування | 
|---|---|---|
| Біовітамін | 5 кг | Додається до низькоякісного борошна з надмірно слабкою клейковиною, а також до борошна, яке змелене з зерна, ураженого клопом-черепашкою. Пом'якшує структуру скоринки, усуває крихкість. Формує дрібнопористу структуру м'якушки, має відбілюючий ефект. Рекомендується застосовувати для виробництва хлібобулочних, листкових здобних виробів. | 
| Біовітамін 1000 | 5 кг | Додається до борошна із слабкою нееластичною клейковиною. Для борошна, яке змелене з зерна ураженого морозом (воно відрізняється підвищеною активністю амілолітичних і протеолітичних ферментів). Має особливу ефективність при виробництві подових виробів, а також виробів зі сортового пшеничного борошна з малим вмістом жиру та цукру. Збільшує термін зберігання готових виробів. | 
| Біовітамін 2000 | 10 кг | Додається до борошна з послабленою клейковиною та підвищеною автолітичною активністю. Ефективний при виробництві пшеничних та житньо-пшеничних сортів хлібобулочних виробів, а також при виготовленні всіх видів традиційних сортів хліба. | 
| Біовітамін 3000 | 10 кг | Суха закваска для житньо-пшеничних сортів хліба з елементами поліпшувача якості борошна. Застосовується для збільшення кислотності тіста. Зміцнює клейковину борошна. Забезпечує готовим виробам аромат, смак, насичений колір. | 
| Біовітамін Антиспоріум | 5кг | Додається до борошна, ураженого спорами картопляної палички, а також з послабленою клейковиною. Ефективно пригнічує розвиток картопляної хвороби, запобігає процесові "гниття" хліба, приводить до норми кислотний баланс. Прискорює процес бродіння. | 
Інше
| Найменування | Фасовка | 
|---|---|
| Віста | 10 кг | 

